Väggdekor

Hur man dekorerar rummet

Väggdekor sträcker sig från dekorativa lister till dekorativa kakelplattor. Dekorplattor skapar ett unik uttryck. Du får ett rum som är individuellt i utseende, form och färg. Vill du sätta din prägel genom att rama in bilder eller låta din vägg få en touch av lyx? Här är det bara fantasin som sätter gränser . Låt kreativiteten komma till uttryck på väggen.

Vi har alla typer av räcken, dekorlister, dekorplattor och dekorskivor. Skapa skuggeffekter, få individuell belysning, sätt färg på dekorplattorna eller låt själva väggen vara ett uttryck för individualism. Många gillar det enkla, andre gillar stora uttryck. Sätt din egen prägel på din vägg med dekorbrädor, dekorplattor eller lister på den Polyuretan. Limmas på väggen med Adefix-lim så att man slipper spackling och polering

Panelerna från Deco Systems har reliefstrukturer i olika mönster och levereras i vitt. Om du målar dem kommer mönstereffekten fram på allvar! Arstyl dekorbrädor är gjorda av polyuretan, är mycket lätta i vikt och lätta att beskära till önskad storlek och form. Ny teknik utvecklas ständigt inom interiör design, ny teknik i kombination med att tänka utanför boxen ger nya och spännande produkter. En av dessa är väggpaneler med mönstereffekt. Måla dessa i spännande färger, det är med färg som mönstereffekten verkligen kommer fram.

Produkter – Väggdekor Se alla produkter

-19%
Det ursprungliga priset var: 384 kr.Det nuvarande priset är: 312 kr.
-37%
Det ursprungliga priset var: 664 kr.Det nuvarande priset är: 415 kr.