Stuckatur

Var stolt över ditt hem!

Stuckatur används för arkitektoniska utsmyckningar och  dekoration. Stuckaturlister är för dig som vill ha det bästa för ditt hem. Deco Systems har ett brett och varierat utbud av stuckaturlister, pelare och rosetter som kombinerar stil och design. Listerna är klädda med folie och primer vilket gör ytan till den bästa på marknaden. Allt i nya, moderna material som förenklar monteringen och till priser långt under traditionella gipslister.

Vi har stuckaturer som sätter sin egen prägel på rummet. Urvalet är stort och det här är mer än bara enstaka lister. Våra tillverkare har ett stort urval av lister som uppfyller de strängaste kvalitetsstandarderna. Både lister och stuckaturer måste få ett sista lager färg utan att behöva grunda först!  Med lister, rosetter, pelare m.m.  kan väggar, tak, dörrar och möbler förvandlas efter din egen smak. Med mikrolister kan väggar, tak, dörrar och möbler också förvandlas efter din egen smak. Kurvor och rundade väggar kan nu dekoreras med ARSTYL® FLEX, lister som är böjbara och kompatibla med motsvarande traditionella Deco-lister. Dessa dekorativa element kommer att fräscha upp din inredning.

Vi erbjuder även pelare och halvpelare, släta eller ojämna, som kan kombineras med en bas och olika delar. Dessa dekorativa element kommer att fräscha upp din interiör, allt i nya moderna material som förenklar monteringen och till priser långt under traditionella gipslister.

 

KVALITET OCH HANTVERK

Varje list är resultatet av ett gott hantverk, eftersom de är gjutna för hand. Deco-lister tillverkas i polyuretanoch skall inte förväxlas med gipslister, isoporlister eller plastlister. Deco-lister har en helt annan densitet i material och yta. Detta gör det mycket lättare att måla golvlisterna, eftersom de är förgrundade och har en mycket god vidhäftning och ingen fiberrörelse. Alla våra stuckaturlistor är färdiga  för målning.

Deco-lister är fuktbeständiga och passar även in i badrum och områden med hög luftfuktighet. Golvlisterna väger lite och har fasta längder som förenklar både hantering och transport.

Galleri stuckatur (klicka på bilden)

Produkter – Stuckatur Se alla produkter

-43%

kr 316,5 /m

Det ursprungliga priset var: 1 105 kr.Det nuvarande priset är: 633 kr.
-12%

kr 151,5 /m

Det ursprungliga priset var: 346 kr.Det nuvarande priset är: 303 kr.
-43%

kr 364 /m

Det ursprungliga priset var: 1 272 kr.Det nuvarande priset är: 728 kr.
-41%

kr 341 /m

Det ursprungliga priset var: 1 158 kr.Det nuvarande priset är: 682 kr.