ROSETTER

FRAMHÄVER HUSETS STIL OCH KARAKTÄR

Rosetter i större eller mindre rum och med modern belysning eller klassiska ljuskronor accentuerar hemmets särprägel. Deco-rosetter med sin höga kvalitet och detaljer är det närmaste man kommer gipsrosetter idag.  Alla vägg- och takrosetter är belagda med en separat folie och primer, vilket gör ytan till den bästa på marknaden bland de rosetter som tillverkas i polyuretan.

Takrosetter och lister är moderna igen och ses som ett stort plus i bostaden. De är viktiga delar av de “klassiska detaljerna” i gamla lägenheter. En del förknippar takrosetter med mormors förnäma vardagsrum eller gamla franska filmer, men nu finns det rosetter som är allt annat än gammaldags. Takrosetter finns nu i både nya material och utföranden som gör dem mer relevanta i dagens moderna interiörer. Den innovativa designen ger stor frihet och en mängd olika möjligheter för belysning.

Materialet skiljer sig från det som många förknippar med takrosetter. Deco rosetterna är tillverkade av Polyuretan, vilket gör designrosetterna både lättare och mer prisvärda än de traditionella takrosetterna i gips.

Många möjligheter

Designrosetterna kan användas som en vanlig rosett med lampa/krona under. De kan också kombineras med downlights eller LED där valmöjligheterna är stora både vad det gäller design och färg.

– Rosetterna kan också sitta ensamma på väggen eller i taket och tål alla inredningsfärger för att ge dem ännu mer karaktär. Rosetten är inte en lampa i sig och ljuset den kommer att ge och styrkan i detta är helt upp till användaren.

Modern design

Rosetter i modern design finns i två utseenden och format. De passar till exempel in i ett modernt hem eller i en offentlig inredning. – Rosetterna passar väldigt bra in i offentliga miljöer som butiker, restauranger, hotell. Men det finns säkert några som kanske vill ha dessa hemma också, om det passar in i resten av stilen. En hel del har en lite mer funktionell och minimalistisk stil idag och dessa rosetter sticker därför ut en hel del från våra tidigare mer traditionella takrosetter från förr. De moderna rosetterna passar också ihop med de modernare väggdekorplattorna från Deco Systems.

Se Deco Rosetter här

Galleri rosetter (klicka på bilden)

Enkel montering med
deco rosetter