OM OSS

Deco Systems – innovatören i byggbranschen

Deco Systems Sweden AB startade sin verksamhet i februari 2024, men Deco Systems har funnits i Norge sedan 2003.

Deco Systems AB hjälper till att lösa utmaningarna i byggbranschen genom att använda material som är lätta att hantera, lätta att använda och som tål tuff belastning. Innovativa lösningar som en smygplatta för listfria fönster är en av våra produkter.

Vi är en leverantör av lister, rosetter, pelare, listfria lösningar för fönster och fasaddekor för bostads- och projektmarknaden. Alla produkter är tillverkade av polystyren (XPS) eller polyuretan (PU), vilket innebär att de tål fukt, har låg vikt och uppfyller svenska miljökrav.

Deco Systems produkter används idag till allt från villor till stora kontors- och lägenhetsprojekt. Vi levererar extra hårda lister till hotell och offentliga byggnader, och vissa har upptäckt hur enkelt det är att renovera gamla byggnader till sin ursprungliga fasad. Fler och fler upptäcker fördelarna med produkter från Deco Systems.

År 2003 grundades Deco Systems och har sitt huvudkontor och lager i Sandefjord, Norge. I Sverige har vi vårt kontor i Mölndal, Göteborg och lager i Tranemo. Hit kommer veckovisa leveranser av varor från Belgien, Polen och andra länder, som distribueras via vårt återförsäljarnätverk.

Några milstolpar:

  • 2008 – Slog igenom med försäljning av inklädning för ventilation med mera
  • 2015 – Introducerade WD4 golvlist
  • 2015 – Kulturarvskontoret i Oslo godkände exteriörlister för kulturminnesmärkta byggnader
  • 2017 – Vann Reddot Award for Deco Smygplatta
  • 2017 – Nominerad till byggbranschens innovationspris
  • 2018 – Introducerade förmålade dörrset
  • 2019 – Kom med en ny version av vår listfria lösning, en för fönster (WS1) och en för dörr (WS2) i polystyren
  • 2020 -Ännu en ny Deco Smygplatta såg dagens ljus, nu för extra tjocka väggar (LS2)
  • 2020 -Öppnade vår webbshop

Vi på Deco Systems tror på innovativa produkter i stabila och hållbara material. På Deco Systems möter du kunniga och trevliga medarbetare som kan byggbranschen. Vi på Deco Systems ger dig den bästa servicen och en säker leverans, nu och i framtiden.

Kontakta oss gärna direkt så hjälper vi dig i ditt byggprojekt.

Deco Systems har gjort en kort presentation av oss och vad vi har för innovativa produkter. Om du vill ha en listfri lösning eller lister har vi lösningen för dig.