Vårens nyheter är här!

Vårens nyheter är här!

Listverk fra Noel and Marquet - Deco Systems
Dekorplate Arc S og Arc L

Noël and Marquet har lanserat flera nya dekorplattor och dekorlister som vi nu har glädjen att dela med oss av till er!

Nyheterna är inte lagerförda hos oss så kom ihåg att ta med leveranstiden in till vårt lager i beräkningen av slutgiltigt leveransdatum.

nmc logo web LQ

Nya tillskott i Canelé-familjens sortiment

– Canelé S Flex, Canelé R L og Canelé L Flex

Canelé S Flex - Noel and Marquet - Deco Systems
Canelé L Flex - Noel and Marquet - Deco Systems - WEB

Dekorplatta Canelé S Flex

Canelé S Flex - Noel and Marquet - Deco Systems - WEB
Dekorplate Canele S - Noel and Marquet
Nyheten Canelé S Flex ger dig möjligheten att skapa unika och dynamiska designlösningar, med betoning på design. Med sin smala och moderna form skapar den oemotståndlig elegans i alla rum. Oavsett om den är monterad längs en böjd vägg mot ett trapphus, som ett dekorativt inslag runt en pelare eller som dekoration runt en köksö. 
 
Profilen ger verkligen ett elegant utseende som inte bara förstorar rummet och subtilt leker med ytans proportioner, utan det här är en trend som är här för att stanna! 
 
Canelé S Flex
Canelé S Flex - Noel and Marquet - Deco Systems

Dekorplatta Canelé R L

Som namnet antyder designades väggplattan CANELÉ R L för att kombineras med väggpanelen CANELÉ L.
 
Den halvmåneformade skönheten öppnar dörren till en värld av kreativitet och variation, och harmoniserar perfekt med väggpanelen Canelé L.
 
Markerad med en guide på baksidan, kan denna väggplatta också skäras på mitten för att bilda flera mönster och för att utöka utbudet av grafiska möjligheter. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränserna! 
 
CANELÉ R L
NMC_canele-R-L - Dekorplate - WEB
Canelé R L - Noel and Marquet - web

Dekorplatta Canelé L Flex

Med samma imponerande estetik som sin föregångare, Canelé L, tar den flexibla modellen inredningen till nya höjder av kreativitet och funktionalitet.
 
Dekorplattan är ett statement som fångar ögat och skapar en inbjudande och karaktärsfylld miljö. Montera den på en böjd vägg, runt en köksö eller varför inte runt en pelare eller ett bredare bordsben!? Möjligheterna är oändliga!
 
– Se hur den bidrar till en anmärkningsvärd förändring i ytans proportioner!
 
Canelé L Flex
Canelé L Flex - Noel and Marquet - Deco Systems - WEB
Canelé L Flex - Noel and Marquet - Deco Systems - WEB

En serie nya dekorativa lister

Dessa eleganta och mångsidiga dekorativa lister har skapats för att ge dina rum en unik touch av stil och sofistikerad look. Utforska det varierade urvalet av mönster och texturer och låt dig inspireras till att skapa en interiör som får dig att aldrig vilja lämna hemmet eller för den delen kontoret!
 
Dekorlist WL12 - Miljø - WEB
Listverk fra Noel and Marquet - Deco Systems
Dekorlist WL11
WL11 med sin höjd på 5 cm och sofistikerade design ger ett starkt och klassiskt utseende. Perfekt för att dela en vägg i två horisontellt. WL11 tillåter mjuka och naturliga färgövergångar.
 
Dekorlist WL12
En klassisk dekorlist med rundade silhuetter som är särskilt lämplig för att skapa väggramar. Dekorlisten ger en sofistikerad och diskret touch.
 
Dekorlist WL13
Tack vare sin rundade, enkla och universella design är WL13 lika lämplig för klassiska som moderna interiörer. Denna multifunktionella profil kan användas som bröstlist eller som avslutningsprofil.

En ny serie dekorativa dekorplattor

Utforska en värld av modern elegans med Noël och Marquets senaste mästerverk, Arc-serien. Rundade former som skapar lugn och ett mjukt uttryck!
 
Dekorplate ARC fra Noel and Marquet
Dekorplate ARC fra Noel and Marquet2
Dekorplate ARC fra Noel and Marquet1
Dekorplatta ARC S

Med sitt rundade och avlånga utseende samt sin harmoniska siluett, ger denna panel en omedelbar känsla av stil till alla rum. Inspirerad av traditionell waincoting, men med en modern twist, ger ARC S dig en fräsch och sofistikerad touch till ditt hem.

Dekorplatta ARC L

Arc L med sina generösa kurvor och  sin silkeslena yta ger en unik twist till varje interiör. Inspirerad av designen “Space Age” ger den en futuristisk känsla av form, textur och färg till ditt hem.
 
Du kan välja mellan att använda dekorplattorna individuellt eller att kombinera dem för att skapa underbara och unika väggkreationer.

 

Ett professionellt resultat har aldrig varit enklare!