VÄGG- OCH DEKORLISTER

Vägg- och dekorlister i underhållsfritt material

Vägg- och dekorlister är idealiska för att sätta prägel på din inredning och ge nytt liv åt väggarna i ditt hem. Deco-lister är lätta och är mycket lätta att kapa och installera. Listerna håller sig också fina år efter år, vilket gör att du får ett långvarigt professionellt resultat.

 

Deco vägg- och dekorlister är tillverkade i stabilt High Density Polystyren-material, även kallat HDPS. Detta ska inte förväxlas med polystyrenlister eller plastlister, eftersom Deco-lister har en helt annan densitet i material och yta. Detta gör det mycket lättare att måla golvlisterna, eftersom de är förgrundade och har en mycket god vidhäftning och ingen fiberrörelse. Monteringen är också mycket snabbare, eftersom dessa limmas upp.

Lister i plast påverkas inte heller av fukt och tål stora temperatursvängningar. Dessa lister är med andra ord stabilare än trä och håller fint över tid. Du får ett snyggare resultat och mindre efterarbete då listerna håller samma höga kvalitet rakt igenom och är fria från kvistar.  Listerna väger lite och har fasta längder som förenklar både hantering och transport.

Galleri vägg- och dekorlister (klicka på bilden)

Produkter – Vägg och dekorlister Se alla produkter