GOLVLISTER

Golvlister i hårt material från Deco Systems

Golvlister från Deco Systems är tillverkade i ett hårt och lätt material för att tåla hårda påfrestningar i utsatta områden. Längder på 2 meter, 2,2 meter,  2,44 meter och 3,3 meter ger enkel hantering och minimalt med svinn. Dessa lister tål vatten och lite hårdare behandling.

De flesta av våra golvlister är tillverkade i High density polystyren (HDPS), vilket är ett material som inte påverkas av vatten/fukt och har minimal förändring vad gäller krympning och sprickbildning. Hårdheten kan variera, men de flesta lister är hårda som trä. Vi har några extra hårda genomfärgade lister som används i hotell, skolor, förskolor och offentliga byggnader, vilka är ca. 3 gånger hårdare (Ultra High Density) än trälister. Genom att använda genomfärgade lister blir små skador knappt märkbara. Vi har också ett bra urval av flexibla golvlister. Dessa är tillverkade i flexibel polyuretan (PU) och gör att du till exempel kan forma dem längs med en böjd vägg. Vi kan leverera genomfärgade tröskel- och fotlister i alla RAL-färger för projektmarknaden, kontakta oss för minsta volym och pris. Svarta lister finns i lager för snabb leverans.

Hur välja lister

– Husets arkitektur och stil, liksom din egen inredningsstil, bör hjälpa till att avgöra vilka lister du skall välja.

-En modern stil kan framhävas med raka kanter, släta lister och gärna listfritt runt fönstren. Medan till en mer klassisk stil, passar det bra med profilerade, bredare lister och stuckaturer.

Breda golvlister gör att golvet ser större ut. Samtidigt upplevs avståndet mellan golv och tak som lägre eftersom listen “stjäl” höjd från väggen.

Polystyrenlister har ett antal praktiska egenskaper jämfört med trä; bättre hållbarhet och totalekonomi. Listerna är lätta att hantera, vikten är låg och därför snabbare att montera och resultatet blir utan sprickor och spikhål.  Vi levererar även en del lister färdigmålade i Bomull (S0502-Y) eller Klassisk vit (S0500-N).

Listerna monteras enkelt med Adefix lim, som fogar i samma moment. Du behöver inte tänka på att spackla spikhål. Helt enkelt för ett snyggare resultat.

Varuprover på golvlister kan beställas inuti varje produkt!

Produkter – Golvlister Se alla produkter

-37%

kr 58 /m

Det ursprungliga priset var: 185 kr.Det nuvarande priset är: 116 kr.
-37%

kr 58 /m

Det ursprungliga priset var: 185 kr.Det nuvarande priset är: 116 kr.