Effektivt och tidsbesparande!

LISTFRITT

.
Bostadsmarknadens hetaste trend!
För att säkerställa ett utmärkt slutresultat med hög finish har Deco Systems utvecklat en 90-graders smygplatta som direkt efter montering är klar för målning. Smygplattan ersätter karmlister och foder vilket ger dig ett massivt hörn för listfria fönster och dörrar utan gipsskivor, gipsfoder, vinkeljärn och spackel.
.

Minskar värmeförlusten med upp till 20%
En ny rapport från Norconsult avslöjade att Deco Smygplatta kan minska värmeförlusten från köldbryggor runt fönster med så mycket som 16% till 20%. Detta är en betydande minskning, vilket bidrar till minskad värmeförlust från byggnaden. Deco Smygplatta har därför visat sig vara en game changer för energieffektivitet. Läs mer här!
.

Spara tid och pengar

PRODUKTFÖRDELAR

Deco Smygplatta ger dig ett formstabilt hörn som inte spricker.

Minskad värmeförlust med upp till 20 % runt fönster
        – Lambdavärde 0,039 / 0,050

Produkten tål fukt

Snabb montering och minimal efterbehandling

 

Smygplattan är utvecklad samt tillverkad för svensk byggstandard och är hårdare än gips. Deco Smygplatta anses vara “diffusionstät”, dvs plast måste skäras där den går ut mellan ytterväggen och påföringsväggen och avslutas med en fuktspärrtejp.

Snabb montering och mindre efterarbete

KOSTNADSREDUCERING FÖR BYGGBRANSCHEN

Deco Systems har levererat varor till projekt på den norska marknaden sedan 2004. Vi är kända för snabba leveranser över hela landet på överenskommen tid och plats. Oavsett om du väljer att outsourca jobbet eller göra det själv, ger våra produkter dig mervärde och besparingar i form av minskad arbetstid och lägre kostnader för sanering i efterhand. Kontakta oss för referensprojekt.

 

STATISTIK

Fler och fler upptäcker att det är lätt att bli listfri hemma. Här är några siffror på hur mycket smygplattor vi har levererat.

Deco Smygplatta WS1 färdigmonterad!

Deco Smygplatta finns i storlekarna; 55×300 mm och längd 2,4 meter (LS2), 55×220 mm och längd 2,4 meter/3,5 meter (WS1) eller dörrmodell 55×70 mm och längd 2,2 meter (WS2). Profilen kapas ner till önskat mått som foder. Smygplattan skruvas fast mot reglad gipsskiva i väggen. Övergången mellan Deco-skivor och gips spacklas på vanligt sätt.

Projekt

SALTBRYGGA

På Saltbrygga Otium i Larvik har Seltor uppfört 40 nya lägenheter för Alfa egendom. Alla är lägenheter med listfria fönster och balkongdörrar. Innerdörrarna försågs med Deco-karmlister.

Valet föll på Deco Smygplattor som lösning för listfria fönster och balkongdörrar.

Alla innerdörrar är monterade med Deco-karmlister, utan synliga spikhål. Listerna är genomgående vita och målas i klassisk vit NCS-S0500N.

Deco Systems levererar produkter som är godkända för både BREEAM- och Svanenmärkta projekt.

SMYGPLATTOR

SMYGPLATTA LS2

55x300x2400MM

SMYGPLATTA WS1

55x220x3500MM

SMYGPLATTA WS1

55x220x2400MM

SMYGPLATTA WS2

55x70x2200MM