Stilfulla mönster och färger

Akustikpaneler

Utforska en värld av designmöjligheter med akustikplattor från Deco Systems. Våra akustikpaneler erbjuder ett elegant och modernt sätt att förvandla ditt utrymme, oavsett om det är hemma, på kontoret eller i en kommersiell miljö. Skapa en unik struktur och stil med våra kvalitetsprodukter.

Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Använd dem i en nisch, som en dekorvägg, en sänggavel, bakom en TV, i trapphuset eller i taket. Vill du avsluta mitt på en vägg löses detta enkelt med våra ändlister för vänster- och höger sida. Du hittar en länk till dessa på var och en av akustikpanelerna.

Ett rimligare alternativ

VARFÖR VÄLJA VÅR AKUSTIKPANEL?

Stort utbud tillgängliga i olika mönster, färger och storlekar.

Hög kvalitet –  tillverkad i HDPS som är ett hårt konstmaterial. PolyForce® och ScratchShield®-teknologien gör att ytan är motståndskraftig mot stötar och repor. Detta bidrar till att säkerställa en lång livslängd, hållbarhet och minimalt underhåll. 

Enkel Montering – låg vikt och fasta längder på 2 m och 2,7 m gör dem hanterbara. Panelerna limmas och kan kapas med vanlig kap- och gersåg.

Naturtrogen yta– designad i enlighet med gällande inredningstrender. Ytan har ett naturligt mönster och en trästruktur som gör att panelerna ser väldigt realistiska och estetiska ut.

Grundad yta– Vi har även paneler som kommer färdigmålade och som kan målas i önskad kulör och glans. Panelerna är perfekta om du inte gillar den svarta bakgrunden som träribbor har, utan vill ha en enhetlig färg.

Tål fukt – Materialet sväller inte upp, inte ens i direkt kontakt med vatten. Deco akustikpanel är idealisk för rum med hög luftfuktighet, såsom kök och badrum.

Få inspiration hos Deco Systems

SHOWROOM

Välkommen till Norges mest imponerande och inspirerande showroom, där varje hörn blåser liv i dina inredningsdrömmar. Utforska en symfoni av stil, kreativitet och unikhet när våra produkter tar form och förvandlar vilket rum som helst till en visuell- och känslomässig upplevelse.

Oavsett om du är en professionell designer, en erfaren hantverkare eller bara en passionerad inredningsentusiast har vi skapat detta showroom för dig.

Är du inredningskonsult eller arkitekt?

Arbetar du som certifierad inredningskonsult eller arkitekt är du varmt välkommen att kontakta oss om möjligheten att få en större låda eller en display med provbitar att visa upp för dina kunder eller att ha i ett showroom. Skicka mail till oss på post@decosystems.se.

Varuprover
Bredvid våra produkter hittar du en knapp för att beställa och lägga till en provbit i kundvagnen.

 
 

AKUSTIKPANEL

AKUSTIKPANEL L0102

1,2x12x270 cm

AKUSTIKPANEL L0103

1,2x12x270 cm

AKUSTIKPANEL L0104

1,2x12x270 cm

AKUSTIKPANEL L0105

1,2x12x270 cm

AKUSTIKPANEL L0202

1,21×12,1×270 cm

AKUSTIKPANEL L0101

1,2x12x270 cm

AKUSTIKPANEL L0201

1,2×12,1×270 cm

AKUSTIKPANEL L0301

2×11,5×270 cm

SE ALLA AKUSTIKPANELER HÄR -->